duminică, 13 noiembrie 2016

Primul articol

Bine aţi venit pe blog!

În primul rând, vreau să vă mulţumesc celor care mi-aţi fost alături pe pagina Pierdută printre cuvinte, pentru faptul că am depăşit pragul de 3100 de oameni pasionaţi de cărţi. 
Fără voi, nu mi-ar fi trecut prin gând ideea de a realiza un blog. Pe lângă asta, vreau să îi mai mulţumesc unei persoane dragi mie ce mi-a dat indicaţii legate de aspect ce s-au dovedit a fi utile. Fără ea, aspectul ar fi arătat cu totul şi cu totul altfel. Mulţi dintre voi o cunoaşteţi pe această persoană, este creatoarea paginii Pierduți în Literatură şi a blog-ului cu acelaşi nume. Cred că v-aţi dat seama la cine mă refer, bineînţeles că la Tigruţ. 
Cu timpul mă voi obişnui cu Blogspot-ul şi mă voi perfecţiona în ce constă editatul. Blogspot-ul este ceva nou pentru mine, o să dureze ceva până mă adaptez.

 Cine sunt eu?



Eu sunt cea care întotdeauna pune suflet în tot ceea ce face, cea care luptă, oricât de greu ar fi, pentru a-şi îndeplini visurile. Unul din visurile pe care le aveam de mult timp era chiar de a-mi face propriul blog şi de a împărtăşi altor oameni tot ceea ce gândesc. Numele meu este Anamaria. Mi se spune Ana de către cei ce mă cunosc din realitate, însă pseudonimul utilizat de prietenii din mediul virtual este Anelly. Voi puteţi să îmi spuneţi cum doriţi. Până la urmă, şi pseudonimul provine tot de la prenumele meu. Am 15 ani şi 4 luni, sunt în clasa a IX-a, îmi place foarte mult să citesc şi principalul motiv este chiar acesta, de a-mi face prieteni cu aceleaşi pasiuni, de a vorbi despre pasiunea mea, de a realiza recenzii, tag-uri, interviuri şi orice alte idei voi avea pe viitor. Este un blog ce are la bază literatura, pe acest domeniu mă voi axa, însă posibil să abordez şi alte teme.

Link-uri unde  puteţi găsi:

Facebook

E-mail
Ask.fm
Instagram

Ce reprezintă cărţile pentru mine?

Pentru mine cărţile reprezintă mistere ce aşteaptă să fie descoperite. 
O carte este precum o lumină ce te scoate din întunericul cotidian şi, totodată, cheia spre succes.

Pentru tine ce rol au cărţile


Sper că nu v-am plictisit cu acest prim articol de introducere şi sper să vă placă. Abia aştept să aflu cum vedeţi voi cărţile! Vă pup şi ne "auzim" data viitoare !
Share:

8 comentarii:

  1. Bafta!! Si lecturi placute si cati mai multi fani :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello, Anelly! Bine ai venit în blogosferă, multă baftă și inspirațiee! >:D<

    Pe mine mă poți găsi aici: http://thoughts-about-books.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos!
      Ştiu, îţi urmăresc blog-ul. E unul din preferatele mele! ♥

      Ștergere
  3. Mă bucur să văd că ai reușit să-ți deschizi blog-ul și sper să devii o veterană aici pe blogspot ♥ M-am emoționat când am văzut că m-ai nominalizat aici, eu ți-am dat indicațiile și tu ai realizat ceva frumos ♥

    Bine ai venit în familie ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aww,mulțumesc pentru tot!

      Bine v-am găsit, oameni frumoși! 💕

      Ștergere