joi, 5 ianuarie 2017

Cele mai votate cărţi din anul 2016 de pe Goodreads


Ce este Goodreads? Ei bine, Goodreads este un site, prin intermediul căruia pasionaţii de lectură evaluează o carte, îşi exprimă opiniile referitoare la cartea respectivă, participă la giveaway-uri (=concursuri cu cărţi gratis) şi multe alte lucruri interesante pentru cititori. Nu aveţi încă un cont? Ce mai staţi?! Intraţi şi realizaţi-vă propriul profil, vă asigur că nu veţi regreta. Am avut norocul de a câştiga o carte de la unul dintre giveaway-uri, deci se poate să câştigaţi şi voi! Vorba aceea, încercarea moarte n-are. :)




La fiecare sfârşit de an, Goodreads oferă posibilitatea ca noi, cititorii, să votăm cărţile preferate la fiecare categorie. Aţi terminat tot ce aveaţi de citit şi nu ştiţi ce să mai lecturaţi ? Ei bine, aici o să găsiţi, pe scurt, cele mai votate cărţi din 2016 de pe Goodreads. Cine ştie, poate vă face cu ochiul ceva.

1. Ficţiune


2. Mister & Thriller


3. Ficţiune istorică


4. Fantezie


5. Dragoste 


6. Ficţiune istorică/ SF


7. De groază/ Horror


8. Umor 



9. Nonficţiune


10. Memorii & Autobiografie 


11. Istorie & Biografie


12. Ştiinţă & Tehnologie


13. Mâncare & Cărţi de gătit



14. Nuvele grafice & Benzi desenate


15. Poezie 



16. Autor de debut de pe Goodreads



17. Ficţiune - Young Adult


18. Fantezie - Young Adult


19. Şcoala gimnazială & Copii



20. Cărţi cu desene



Acestea au fost cele mai votate cărţi din anul 2016 de pe Goodreads. Sper  v-a plăcut acest articol! 


Voi aţi citit ceva dintre cărţile menţionate mai sus ?

Eu am fost Anelly.
Ne citim data viitoare!
Share:

6 comentarii:

  1. Dacă și mama și-a făcut acum goodreads, atunci oricine poate să-și facă! (https://www.goodreads.com/user/show/63503370-c-t-lina-haliga)
    Mama și-a făcut cont prea a putea monitoriza ce cărți a citit în 2016/2017 pentru a nu-și mai face liste cu „Am citit-o”, „Vreau să o citesc”. Deci goodreads e perfect!

    Eu voi citi „Salt to the sea” anul acesta! :D Tu ce vrei să citești?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioi, cât de fain! S-a gândit bine.

      Eu vreau să citesc tot „ Salt to the sea ” şi „ It ends with us ” ♥

      Ștergere
  2. Nu am citit nimic dintre cartile enumerate. Am cont pe goodreads recent facut dar mai trebuie sa muncesc la el. Pana acum consideram ca este o prostie dar m-am razgandit :P . Mai greseste omul ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt curioasă cum e "Salt to the sea", pentru că-mi place tare mult cum scrie autoarea. În rest, sunt mirată de faptul că se află "Harry Potter and the Cursed Child" pe listă. Mi s-a părut atât de lipsită de substanță cartea asta și se îndepărtează mult de lumea Harry Potter pe care o știam eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să am ocazia să citesc " Salt to the sea ", iar în privința cărților "Harry Potter " nu mă pot pronunța, căci nu am citit seria, deși intenționez în vacanța de vară să o citesc.

      Ștergere