luni, 1 ianuarie 2018

,

New Year Book Tag


Am fost nominalizată de Oni de la Books vs Reality la un tag drăguț, făcut chiar de el. Având în vedere că este sfârșitul anului, m-am gândit că ar fi drăguț să îl fac. Așa că, iată-l!

1. Cea mai frumoasă copertă dintre cărțile citite în 2017. 

Fără doar și poate aceasta este cea mai frumoasă copertă dintre toate cărțile pe care le-am citit în anul 2017. Prin simplitatea sa reușește să atragă toate privirile. 


2. Cea mai bună adaptare a unei cărți pe marile ecrane și cel mai bun film văzute anul acesta? 

Nu prea sunt genul care să se uite la foarte multe filme, așadar nu am o gamă varianta din care să aleg răspunsul la această întrebare. Totuși, mi-a plăcut mult ecranizarea cărții „Nerve”, iar un film frumos pe care l-am văzut recent este „Dear Santa”, un film numai bun pentru perioada aceasta.

3. Câteva conturi de bookstagram preferate descoperite de-a lungul anului.

Iuliana Cluci
Elisabeth Sagan
Iuliana Cazan

4. Cea mai bună recenzie scrisă de tine în 2017. 

Nu știu daca este cea mai bună, însă cu siguranță este o recenzie a unei cărți pe care am simțit-o din plin. O găsiți aici, sper să vă placă și vouă, în cazul în care nu ați citit-o până acum. 

5. Unul dintre citatele tale preferate de anul acesta. 

„Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi până când cerurile se vor împreuna cu pământul şi timpul va înceta să mai existe.” - Sandra Coroian (Aviatoarea)

6. O carte cumpărată sau primită în 2017, pe care o voiai, dar nu ai apucat încă să o citești. 

De ziua mea am primit de la o bună prietenă mai multe cărți, printre care și „Anna în veșmânt de sânge”. Deși mi-am dorit foarte mult să o citesc, fiindcă auzisem că este foarte interesantă, nu am apucat, pentru că aveam alte cărți necitite și la care trebuia să fac recenzii.

7. Numărul de cărți adăugate în biblioteca ta în anul 2017.

În jur de 60 de cărți.

8. O carte pe care regreți că ai citit-o anul acesta.

Niciodată nu o să regret că am citit vreo carte, deși uneori dau și de unele cărți care nu sunt chiar pe placul meu, iar acelea mă cam bagă într-un Reading Slump nu tocmai scurt.

9. Cea mai lungă carte citită anul ăsta.

Volumul 3 din seria After, scrisă de Anna Todd. Are 832 de pagini și am reușit să o citesc într-o singura zi, ceea ce înseamnă mult pentru mine, sinceră să fiu.

10. Un lucru random preferat în 2017.Iubesc ploaia. Îmi place ca atunci când plouă să stau în pat, să nu fac nimic sau să citesc o carte bună și să ascult cum stropii de ploaie cad pe pământ.

Oricine poate să preia acest tag, dar să nu uitați de menționarea blogului de la care l-ați preluat, și, bineînțeles, și blogul ce a creat acest tag.

La mulți ani, dragilor! Vă doresc să aveți un 2018 fericit, cu multe bucurii și realizari! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine în 2017 și sper să fim cât mai mulți în anul ce tocmai a venit. Fără voi nu aș fi ajuns aici, deci voi aveți toate meritele! ♥

Eu am fost Anelly.
Ne citim data viitoare!
Share:

6 comentarii:

 1. Super răspunsurile și alegerile. Primesc și eu tag-uri de la Oni, dar se pare că învăț cerințele înainte să concep și eu un tag! :)))

  xoxo

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc! Vai, vai! Să știi că aștept cu nerăbdare să postezi și tu tag-ul.😂💕

   Ștergere
  2. Hehe, Alexandra. Inca astept, sa stii :)))

   Ștergere
 2. Iii, chiar imi plac raspunsurile tale!! <3
  Si 832 de pagini intr-o ZI?! What? Bravo!!! :)))
  Un an super mega fain!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Reacția asta a avut-o și mami când i-am zis de reușita mea! :))

   Un an fericit, Oni!

   Ștergere
 3. Ce tag frumos, iar răspunsurile sunt pe măsură!

  Ah, și eu iubesc ploaia. Să stau în casă, să mă uit pe fereastră și apoi să mă bucur de un ceai și o carte bună! <3

  RăspundețiȘtergere