sâmbătă, 17 decembrie 2016

The Circus Book TagHey! Am revenit cu primul Book Tag, deoarece am fost nominalizată de către blog-ul Parfumul Cărţilor şi mi s-a părut destul de interesantaşa  l-am preluat şi eu. Spor la citit!

1. Prezentatorul. O carte care ţi-a sărit în ochi din primaCartea „Îngeri căzuţi” , de Susan Ee, mi-a sărit încă de la început în ochi. Are pur şi simplu o copertă superbă. Încă nu am avut ocazia să o citesc, deşi am auzit că se merită citită. Sper să o pot citi cât mai curând că să vă pot împărtăşi şi vouă cum mi se pare.

2. Clovnul. O carte la care ai râs non-stop. Nu sunt genul de persoană care citeşte cărţi amuzante, însă în timp ce mă gândeam dacă am citit vreodată o carte la care să fii râs mult,mă uitam prin bibliotecă şi atunci mi-am amintit de „Minunata lume a lui Tom Gates”, de L. Pichon. A fost singura carte comică pe care am citit-o şi la care am râs atât de mult. Când eram tristă, devenea tratamentul ideal. 

3. Acrobatul. O carte la care ţi-ai ţinut respiraţia de la început până la sfârşit


 „Obiecte ascuţite” de Gillian Flynn. Cei care au citit măcar o carte de la această autoare o să mă înţeleagă.

4. Elefantul. O carte care te-a înspăimântat cu mărimea ei. 

Încă nu am citit o carte mai mare de 400 de paginiaşa  o  spun pas.

5. Leul. O carte care te-a băgat în sperieţiNu sunt adepta cărţilor horror, nu că nu mi-ar plăcea, ci că nu prea am timp să le citesc. Dar am avut şansa să citesc  „Cimitirul animalelor”, de Stephen King. Am adorat această carte, iar cuvintele ar fi de prisos.

6. Contorsionista. O carte cu multe răsturnări de situaţie7. Iluzionistul. O carte care nu a fost ceea ce părea a fiAm crezut că o să fie horror cartea „Miss Peregrine”, de Ransom Riggs , m-am gândit chiar la crima acestei fetiţe ciudate, dar nu a fost aşa. Citiţi şi o să vedeţi chiar voi.

8. Jonglerul. O carte care s-a jucat cu sentimentele tale. „Alchimistul”, de Paulo Coelho s-a jucat cu sentimentele mele, deoarece mă aşteptam la un alt final. În plus, toate cărţile consider că se joacă cu sentimentele cititorului, mai mult sau mai puţin.

9. Fochiştii. O carte care te-a ţinut pe jar. Că să nu vă aleg tot „Obiecte ascuţite”, de Gillian Flynn, deşi s-ar fi încadrat şi la categoria aceasta, am ales „ Dispariţia ”, de Sandra Brown. O poveste de dragoste ce mie mi-a plăcut foarte mult. Oricum, nu mă aşteptam la finalul acela.

10. Dresorul. O carte din care ai învăţat ceva.
„Minunea”, de R.J. Palacio a fost, este şi va rămâne cartea mea de suflet. Am citit-o acum vreo 3 ani şi trebuie neapărat să o recitesc. Nu vreau să va dau spoilere, dar această carte mi-a deschis ochii şi m-a învăţat să apreciez interiorul, nu exteriorul. V-o recomand cu sinceritate! Vă asigur că nu veţi regreta.

A venit momentul  nominalizez câteva blog-urisperând  nu au făcut acest  Book Tag.Sper  v-a plăcut acest Book Tag! 
Eu am fost Anelly.
Ne citim data viitoare!


Share:

20 de comentarii:

 1. Ma bucur ca ai facut tagul, imi plac foarte mult raspunsurile tale.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mersi pentru tag, Anelly! E foarte interesant. Sunt de acord cu tine la tot, numai la "Obiecte ascutite" nu, chiar nu mi-a placut acea carte, mi s-a parut super boooring.
  Trebuie sa fac si eu tag-ul ASAP ♥

  RăspundețiȘtergere
 3. Cââât de cute este și amuzant :)) nu am mai văzut aceste tag, îl trec pe listă și-l fac cât de repede pot, o să revin cu un link aici.
  Am citit o mică parte din aceste cărți, dar pot spune că ”Obiecte ascuțite” de GF a fost suuuper și este preferata mea dintre cele trei cărți. Mai am de citit de la autoare cartea pe care o are în engleză :D

  Ai mai citit ceva de la GF?

  XOXO

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Abia aștept să îți citesc Tag-ul! Mulțumesc mult, mă bucur că îți place. Nu am mai citit altceva, dar aș vrea să o fac. Poate îmi recomanzi tu o altă carte de a ei 💕

   Ștergere
 4. Uii, ce drăguț e!! <3 O să îl fac și eu, cu siguranță. =D

  RăspundețiȘtergere
 5. Waa, mulțumesc de nominalizare! *.* Am mai văzut tag-ul pe undeva și chiar mă gândeam să-l fac, mi se pare super drăguț. Vaii, "Minunea" a fost superbă!

  Pupici și lecturi frumoase!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că îți place. Abia aștept să îți citesc Tag-ul!

   Pupicei! ♥

   Ștergere
  2. O să-l fac când mai trece perioada asta cu Crăciunul, căci acum am câteva tag-uri deja programate. Drept pentru care, te invit și pe tine să faci unul: http://thoughts-about-books.blogspot.ro/2016/12/dashing-through-snow-book-tag.html >:D<

   Ștergere
  3. Mulţumesc mult pentru nominalizare! E minunat tag-ul acesta. ♥

   Ștergere
 6. Frumos tagul :) . Nu am citit cartile mentionate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că îți place! Minunea e prima pe care ți-o recomand să o citești!

   Ștergere
 7. Răspunsuri
  1. Doamne, alegerile tale sunt geniale... Cred ca avem preferinte comune in privinta cartilor!
   Legat de blog...urmarim cu interes evolutia :)

   Ștergere